Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Equity and Social Inclusion through Positive Parenting (ESIPP) 01.10.2015. – 01.10.2018.

Korisnička ocjena:  / 1

 

Co-funded by the European Union

 

Vrlo smo ponosni što vas možemo obavijestiti da je Centar za autizma u sklopu Erasmus + projekta sudjelovao na prvom zajedničkom sastanku partnera u Northamptonu od 28.09. – 30.09.2015. Glavni organizator projekta The University of Northampton, uspio je spojiti pet europskih zemalja u svrhu obrazovanja stručnjaka za rad s roditeljima djece s poremećajem iz autističnog spektra (PAS). Zemlje partneri u projektu su sljedeće:

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU EDUKACIJSKO-REHABILITACIJSKI FAKULTET (Hrvatska)

European University Cyprus (Cipar)

Macedonian Scientific Society for Autism (Makedonija)

AUTISME-EUROPE AISBL (Belgija)

Centar za autizam(Hrvatska)

Target Autism Training and Consultancy Ltd (UK)

N.C.D. Calloway Continuing Education Limited(Cipar)

Autism Concern (UK)

Projekt je zamišljen kako bismo dijelili, prilagodili, testirali i evaluirali već postojeći oblik radionica za roditelje djece i odraslih osoba s poremećajem iz autističnog spektra autizmom koje se provode u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naglasak je na obrazovanju domaćih stručnjaka od strane stručnjaka iz Ujedinjenog Kraljevstva s ciljem postizanja većeg stupnja specifičnih kompetencija za pružanje stručne podrške roditeljima i skrbnicima djece s poremećajem iz autističnog spektra. Ovim se projektom planira najmanje šest edukativnih radionica za stručnjake i roditelje u periodu od tri godine. Projekt će  omogućiti mobilnosti i prekograničnu suradnju te razvoj kurikuluma za educiranje roditelja djece i odraslih osoba s poremećajem iz autističnog spektra autizmom.

Opširnije:Equity and Social Inclusion through Positive Parenting (ESIPP) 01.10.2015. – 01.10.2018.

3868543
DanasDanas3069
JučerJučer5764
Ovaj mjesecOvaj mjesec8832
Najviše 03-22-2020 : 6840
3Dot235Dot29Dot190
Logirani Korisnici 0
Gosti 63