„Pepeljuga“

Učenici VII.odgojno-obrazovne skupine, u pratnji svoje učiteljice Ksenije Dolački, posjetili su plesnu reviju na ledu u Domu sportova i pogledali predstavu „Pepeljuga“.

Iznimna atmosfera bajkovitog svijeta pepeljuge, dočarana nam je šarenom rasvjetom, bogatom scenografijom i raskošnim kostimima. Kroz lepršavost pokreta djeca i odrasli s lakoćom i užitkom ušli su u svijet dobrote i zlobe, lijepoga i ružnoga. Protagonisti priće ukazali su nam, kroz ljepotu svoga plesa, na bezvremenost moralnih vrijednosti. Naučili su nas da je i usprkos nevolji i patnji, bolje biti dobar nago zao, da su zli zapravo nesretni i da im treba pomoći, te da dobro uvijek pobjeđuje zlo.

Ovaj spetakl na ledu još će nas dugo uveseljavati u tmurnim zimskim danima.

Opširnije:„Pepeljuga“

Aktivnosti učenika Odjela IT u prosincu 2016.

Predblagdansko vrijeme je prepuno raznih aktivnosti, pokušati ćemo nabrojiti samo neke u kojima smo učestvovali i u njima jako uživali.

Posjetili smo poznati Advent u Zagrebu, uživali u šarenilu boja, mirisa i okusa.

Otišli smo na susret s Djedom Mrazom u Tvornicu kulture i dobro smo se zabavili sa svojim vršnjacima uz glazbu i ples.

Erste Card Club, poslao nam je svoga Djeda Mraza s punom vrećom poklona.

Na kraju smo i mi obradovali svoje roditelje, goste i učitelje i prikazali im prekrasnu priredbu koju smo dugo pripremali sa svojim učiteljicama.

Evo, pogledajte gdje smo sve bili i što smo radili prije nego što smo otišli na zaslužene zimske praznike.

Opširnije:Aktivnosti učenika Odjela IT u prosincu 2016.

sv. Nikola

Nikola dragi nas nije zaboravio niti ove godine, došao je k nama donoseći puno poklona. Mi smo ga svi nestrpljivo čekali, pjevali smo i recitirali pjesmice koje smo naučili posebno za njega. Bili smo jako sretni kada smo vidjeli da i ove godine nije poveo Krampusa, što znači da smo bili jako dobri. Radovali smo se susretu s njim i uživali u poklonima kojima nas je darovao.

Opširnije:sv. Nikola

Prijateljska utakmica u združenij odbojci

U suradnji s polaznicima Policijske akademije Josip Jović odigrana je i ove školske godine 1.12.2016. prijateljska utakmica u združenoj odbojci u školskoj sportskoj dvorani Centra za autizam. Dvanaest polaznika akademije i dvanaest učenika  iz programa intelektualnih teškoća (3.-8. razreda  i odgojno-obrazovnih skupina) raspoređenih u dvije kombinirane ekipe Linolade i Plavih anđela (3 akademca i 3 učenika) odigralo je tri seta. Pobijedila je ekipa Linolade. Nakon utakmice akademci su se družili s učenicima centra. Zahvaljujemo gđi. Maji Krajcar iz Policijske akademije na dobroj suradnji svih ovih godina koliko smo se susretali.

Opširnije:Prijateljska utakmica u združenij odbojci

Združeni malonogometni turnir

U Zaprešiću, 22.11.2016. održan je združeni malonogometnim turnir Ban Josip Jelačić.
U gradskoj dvorani na stadionu nastupile su  ekipe iz 11 centara za odgoj i obrazovanje djece i mladeži u Zagrebu (Zagorska,Tuškanac,Autizam,Stančić), Lugu, Velikoj Gorici ,Zajezdi, Varaždinu, Daruvaru te udruge Egida (Zagreb) i OIT (Čakovec). Centar za autizam  je predstavljala ekipa učenika iz programa intelektualnih teškoća koja je u svojoj 4.grupi osvojila 3.mjesto. Muško-žensku ekipu su činili učenici/ce 4. do 8. razreda i odgojno-obrazovnih skupina programa.Trener ekipe Andrijana Đumlan-Cetin,prof.

Opširnije:Združeni malonogometni turnir

1500366
DanasDanas1351
JučerJučer3009
Ovaj mjesecOvaj mjesec54404
Najviše 10-14-2018 : 3227
54Dot196Dot26Dot1
Logirani Korisnici 0
Gosti 25