sv. Nikola

Nikola dragi nas nije zaboravio niti ove godine, došao je k nama donoseći puno poklona. Mi smo ga svi nestrpljivo čekali, pjevali smo i recitirali pjesmice koje smo naučili posebno za njega. Bili smo jako sretni kada smo vidjeli da i ove godine nije poveo Krampusa, što znači da smo bili jako dobri. Radovali smo se susretu s njim i uživali u poklonima kojima nas je darovao.

Opširnije:sv. Nikola

Prijateljska utakmica u združenij odbojci

U suradnji s polaznicima Policijske akademije Josip Jović odigrana je i ove školske godine 1.12.2016. prijateljska utakmica u združenoj odbojci u školskoj sportskoj dvorani Centra za autizam. Dvanaest polaznika akademije i dvanaest učenika  iz programa intelektualnih teškoća (3.-8. razreda  i odgojno-obrazovnih skupina) raspoređenih u dvije kombinirane ekipe Linolade i Plavih anđela (3 akademca i 3 učenika) odigralo je tri seta. Pobijedila je ekipa Linolade. Nakon utakmice akademci su se družili s učenicima centra. Zahvaljujemo gđi. Maji Krajcar iz Policijske akademije na dobroj suradnji svih ovih godina koliko smo se susretali.

Opširnije:Prijateljska utakmica u združenij odbojci

Združeni malonogometni turnir

U Zaprešiću, 22.11.2016. održan je združeni malonogometnim turnir Ban Josip Jelačić.
U gradskoj dvorani na stadionu nastupile su  ekipe iz 11 centara za odgoj i obrazovanje djece i mladeži u Zagrebu (Zagorska,Tuškanac,Autizam,Stančić), Lugu, Velikoj Gorici ,Zajezdi, Varaždinu, Daruvaru te udruge Egida (Zagreb) i OIT (Čakovec). Centar za autizam  je predstavljala ekipa učenika iz programa intelektualnih teškoća koja je u svojoj 4.grupi osvojila 3.mjesto. Muško-žensku ekipu su činili učenici/ce 4. do 8. razreda i odgojno-obrazovnih skupina programa.Trener ekipe Andrijana Đumlan-Cetin,prof.

Opširnije:Združeni malonogometni turnir

MEĐUNARODNI LIKOVNI NATJEČAJ „VELIKANI HRVATSKE PROŠLOSTI“

Na međunarodnom likovnom natječaju „Velikani hrvatske prošlosti“ naša učenica 4.r. Lucija Pilija osvojila je 3.mjesto, naslikavši portret kralja Tomislava, a pod mentorstvom učiteljice Stanke Pinjuh, mag.educ.art.

Natječaj su organizirali DV“Iskrica“ i OŠ“Grigora Viteza“ iz Zagreba. Cilj natječaja je bio kroz likovne tehnike osvijestiti i pokrenuti kreativnost djeteta, nudeći mu pravo na znanje i doživljaj prošlosti svoga naroda, te pravo na stvaranje stava i osobne vizije osjećaja nacionalne pripadnosti i pripadanja kulturnoj civilizacijskoj jedinstvenosti. Tema natječaja bio je kralj Tomislav o kojemu su djeca, uz vodstvo mentora, trebali nešto naučiti i upoznati se s njegovom ulogom u hrvatskoj povijesti.

Na natječaj je pristiglo 962 rada djece rane školske dobi iz Republike Hrvatske i inozemstva, te 116 radova djece vrtičke dobi, time je uspjeh naše učenice Lucije i njene mentorice Stanke još veći i značajniji.

Na dodjelu nagrade i priznanja Luciju i njenu mentoricu pratili su prijatelji iz razreda u pratnji učiteljice. Lucija je na kraju davala izjavu za medije kao pravi, priznati umjetnik.

Opširnije:MEĐUNARODNI LIKOVNI NATJEČAJ  „VELIKANI HRVATSKE PROŠLOSTI“

Pubertet i osobna higijena

24.10.2016. za učenike viših razreda i za odgojno-obrazovne skupine od 17-21.god. specijalizantica školske medicine, dr. Teodora Belić, održala je predavanje o pubertetu, tjelesnim promjenama koje s njim dolaze, kao i o higijeni tijela u vrijeme puberteta. Naši učenici su sve pažljivo slušali i vjerujemo puno toga naučili.

Opširnije:Pubertet i osobna higijena

1362761
DanasDanas1372
JučerJučer2185
Ovaj mjesecOvaj mjesec32364
Najviše 07-09-2018 : 2505
54Dot196Dot98Dot96
Logirani Korisnici 0
Gosti 25