Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Posjet zoološkom vrtu 30.rujna

Korisnička ocjena:  / 1

30.09.2016. smo se javnim prijevozom uputili prema Zoološkom vrtu u Zagrebu, a u okviru predškolskog plana i programa za pedagošku godinu 16./17. Vidjeli smo mnoge divlje i domaće životinje. Neke smo i sami imenovali, oponašali njihove zvukove ili znakom pokazali ime životinje. U malom vrtu smo imali mogućnost maziti i hraniti kozu, svinju, ovcu, zečiće…. To nam se jako svidjelo. Posjet je bio veoma interesantan, te je pružio potpuni doživljaj  kako djeci tako i nama odraslima. Imali smo malo vremena prošetati parkom Maksimir i igrati se na igralištu. Veselimo se ponovnom susretu sa životinjama i vožnji tramvajem.

 

Opširnije:Posjet zoološkom vrtu 30.rujna

Posjet Floaart-u

Korisnička ocjena:  / 2

U petak 3.6.2016. naša 1.OOŠ skupina posjetila je cvjetnu manifestaciju Floraart. Prošetali smo Bundekom, pogledali, pomirisali i doživjeli ljepotu cvijeća. Učenici: Adam i Leon Cvrk, Davor Duilo Hasanagić i Marin Vidović.

Opširnije:Posjet Floaart-u

Izlet na imanje "Stara klet" 19.5.2016.

Korisnička ocjena:  / 2

U brežuljkastom kraju nedaleko Ivanić Grada u srcu razbacanih vinograda, smjestilo se gospodarsko imanje „Stari Mlin“. To mjestašce s razlogom krasi epitet "oaza mira i sklada" i pri odabiru izleta povodom završetka ove školske godine, razumljivo, nije moglo promaknuti oku naše voditeljice izleta,  kolegice Ana-Melite.

Imanje je okruženo šumom, krase ga dva ribnjaka, nogometno i odbojkaško igralište, pitome srne, zečevi, konji te razne uzgojene ptice koje svojim pjevom pružaju dojam prave mini divljine. Još na glavnoj cesti nas je srdačno dočekao domaćin, gospodin Kunek, te nas popratio do imanja gdje su nas dočekali sokovi dobrodošlice. Pomalo sa strepnjom smo pratili oblake koji su prijetili kišom. Srećom, ako se izuzme koja stidljiva kap, sve je ostalo samo na prijetnji, pa smo se osokolili i raspršili imanjem poput mrava sa zadatkom. Naš zadatak je bio samo jedan. Prikupiti čim više  škakljucanja prirode i uzvratiti smješkom neskrivenog zadovoljstva. 

Iskustva je teško prevesti iz jezika Srca u jezik Razuma, no zato smo trenutke zaledili fotografijom i spoznali ono što je davno prije spoznao Montaigne „Priroda nije ništa drugo nego zagonetna pjesma.“

Opširnije:Izlet na imanje "Stara klet" 19.5.2016.

NA NATJEČAJU DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE OSVOJENO 2. MJESTO

Korisnička ocjena:  / 2

Uz potporu Europske komisije i Ministarstva vanjskih i europskih poslova, a u okviru Europske godine razvoja Državna uprava za zaštitu i spašavanje objavila je natječaj  za izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku 2014./2015. godinu na temu katastrofa i snaga zaštite i spašavanja.

Cilj natječaja je podizanje svijesti o postojanju prijetnji od prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa, zbog toga Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS) pokreće aktivnosti kojima se djeca i mladi informiraju i educiraju o mogućim prijetnjama od katastrofa te sustavu zaštite i spašavanja u Republici Hrvatskoj.

Drugu godinu zaredom učenici Centra za autizam likovnim radovima sudjelovali su u navedenom natječaju. Nakon prošlogodišnjeg osvojenog trećeg mjesta na državnoj razini ove godine učenicim Tihomiru Delašu, Mati Kolaku, Nini Sjekavici i i Ivanu Zriliću dodjeljeno je priznanje za osvojeno drugo mjesto na županijskoj razini za grupni rad „Poplava“ izrađen tehnikom kolaža.

COVID-19 POTRES

Podrška stručnjaka svim našim učenicima, njihovim roditeljima i članovima obitelji

+385 99 7826 519 (PONEDJELJAK, SRIJEDA, PETAK 10.00-12.00 sati) +385 92 3938 821 (UTORAK, ČETVRTAK 16.00-17.00 sati)

 

4179601
DanasDanas1382
JučerJučer2677
Ovaj mjesecOvaj mjesec100000
Najviše 05-05-2020 : 7668
18Dot208Dot132Dot33
Logirani Korisnici 0
Gosti 37