Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Došao nam je Sv. Nikola!

Korisnička ocjena:  / 3

S veseljem smo i ove školske godine dočekali Sv.Nikolu u našoj školi! Uz prigodnu priredbu i s veselom pjesmom dozvali smo Sv.Nikolu, a on kao i uvijek nije došao praznih ruku. Svoj djeci je donio paketiće i izmamio osmijeh na lice, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku fotografije koje slijede…

 

Opširnije:Došao nam je Sv. Nikola!

BOŽIĆNI SAJAM MEĐUNARODNOG KLUBA ŽENA ZAGREB 2015

Korisnička ocjena:  / 2

I ove godine održan je Božićni sajam u organizaciji Međunarodnog kluba žena Zagreb, 6 prosinca na Velesajmu. Prihodi skupljeni u humanitarnoj akciji namijenjeni su COO Zajezda i psihijatrijskoj bolnici Lopača.

Predškolski odjel Centra za autizam i ove godine je dobio priliku izložiti svoje radove nadahnute Božićem – našlo se tu raznog nakita za bor, čestitki, ukrasnih svijeća, keramike...

Sajam je otvorio gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić, a među mnogobrojnim posjetiteljima su bili i roditelji s djecom uključenom u predškolski program Centra za autizam.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo organizatorima i svim posjetiteljima.

Opširnije:BOŽIĆNI SAJAM MEĐUNARODNOG KLUBA ŽENA ZAGREB 2015

BOŽIĆNA RADIONICA U CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD

Korisnička ocjena:  / 1

Početkom šk. god. ostvarili smo suradnju sa Centrom za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Do sada smo zajedno s roditeljima djece uključene u predškolski program Centra za autizam bili na predstavi ''Ledeno kraljevstvo'' 25.10.2015. i na božićnoj radionici 02.12.2015. Ovakvi oblici suradnje pospješuju uključivanje djece s poremećajem iz autističnog spektra u zajednicu, te upoznavanje šire populacije s istim.

Ovim putem se zahvaljujemo na toplini i gostoprimstvu srdačnog osoblja CZKOS, te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji.

Opširnije:BOŽIĆNA RADIONICA U CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD

Posjet Zagrebačkom životinjskom kutku

Korisnička ocjena:  / 2

Dana 06.11.2015. učenici Osnovnoškolskog programa autizma: Ante Buzar, Domagoj Deželjin, Marko Markovinović i Sara Husar, u pratnji prof. T. Dujmović i M. Ćuk, posjetili su Zagrebački životinjski kutak u Vlaškoj 105.

Zagrebački životinjski kutak je toplo, veselo, zanimljivo i prijateljsko mjesto, te jedan od novijih projekata Grada Zagreba kojim se promiče i jača svijest o odgovornom ponašanju i brizi za životinje.

Kako bi našim učenicima približili svu ljepotu i pozitivne emocije druženja sa kućnim ljubimcima, toga petka pomogao nam je prekrasan psić Momo, željan ljubavi i pažnje, isto kao i ostali nezbrinuti psi iz azila Dumovec, odakle je i sam došao, tražeći nekoga tko će mu pružiti bar dio ljubavi koju i sam bezgranično pruža.

Interakcija naših učenika s Momom bila je iznenađujuća. Sve je odisalo pozitivnom energijom. Našlo se vremena za maženje, kratku šetnju, a Momo nam je pokazao i neke trikove kojima je vješto ovladao. Naposlijetku, učenici su se zabavili bojajući crteže životinja.

Vrijeme u ugodnom ambijentu i društvu brzo je prošlo. Momi želimo sretno udomljenje, a gđi. Maši Đuretić zahvaljujemo na srdačnom dočeku i odličnoj organizaciji, te se nadamo da ćemo se uskoro opet susresti.

Opširnije:Posjet Zagrebačkom životinjskom kutku

2. ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske 25.9.-27.9. 2015.

Korisnička ocjena:  / 3

Natjecatelji Mateo Kolar i Samuel Štajcer nastupili su u dvije discipline: Pikado (pojedinačno) i Združeni pikado. U Združenom pikadu nastupili su sa Hrvojem Gorapolićem, prof. i Velidom Salihović, prof..
Mateo Kolar osvojio je 1. mjesto na Združenom pikadu sa Velidom Salihović, prof. i 2. mjesto u pikadu (pojedinačno).
Samuel Štajcer osvojio je 2. mjesto u Združenom pikadu sa Hrvojem Gorapolićem, prof. i 4. mjesto u pikadu (pojedinačno).
Sportaši su se primjereno i sportski ponašali na samom natjecanju te nakon natjecanja. Njihov trud nagrađen je visokim plasmanom i medaljama. Osim sportskog natjecanja, učenici su se imali priliku podružiti s ostalim sportašima iz drugih škola i Centara.

Opširnije:2. ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske 25.9.-27.9. 2015.

3227203
DanasDanas5431
JučerJučer6640
Ovaj mjesecOvaj mjesec35850
Najviše 12-04-2019 : 6640
34Dot225Dot194Dot144
Logirani Korisnici 0
Gosti 58