Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

04.06.2014. Eko Sajam u novouređenom dvorištu

Korisnička ocjena:  / 9


Eko sajam je ove godine održan 04.06. u prekrasnom, novouređenom dvorištu Centra za autizam na adresi Vila Velebita 11b. Zahvaljujući donaciji "Zrinjevca", "Hortikulture" i roditelja, dvorište smo dodatno ukrasili cvijećem i trajnim grmljem. Posjetili su nas prijatelji iz svih programa Centra, roditelji i djeca iz osnovne škole "Vjenceslav Novak". Kolača i sokova je bilo u izobilju, a nije nedostajalo ni smijeha i zabave.

Slike pogledajte u nastavku...

 

Opširnije:04.06.2014. Eko Sajam u novouređenom dvorištu

USKRSNI DORUČAK U DVORNIČIĆEVOJ

Korisnička ocjena:  / 11


     Na Uskrsno jutro bilo nas je znatno manje nego inače, jer su neki blagovali kod svojih roditelja. Nama koji smo ostali gđe Đurđica i Sofija pripremile su svečani stol, a mi smo se svečano odijenuli kako bi uveličali ovo blagdansko jutro. Upalili smo svijeću i pomolili se. Pisanice koje smo dan ranije pripremili nestajale su velikom brzinom, a potom su slijedili i kolači. Pogledajte slike i uvjerite se kako nam je bilo dobro i veselo.
Slike u nastavku...

Opširnije:USKRSNI DORUČAK U DVORNIČIĆEVOJ

KOLO PRIJATELJSTVA – MOJ SUSJED MARIO

Korisnička ocjena:  / 12


    Povodom Svjetskog dana svijesti o autizmu u Gradskoj knjižnici „Vladimir Nazor“, odjel Špansko-sjever 3. travnja 2014. s početkom u 13 sati održana je tribina pod nazivom „Kolo prijateljstva – moj susjed Mario“. Glavni akter ove tribine bio je naš odrasli korisnik Mario koji se je uz podršku svoje majke i stručnih djelatnika Centra predstavio učenicima viših razreda Osnovne škole „Ante Kovačića“ i učenicima literarne skupine koji su bili u pratnji svojih nastavnika. Na tribini su sudjelovali i djelatnici dječjeg vrtića i nekoliko roditelja.

Opširnije:KOLO PRIJATELJSTVA – MOJ SUSJED MARIO

Svjetski dan svjesnosti o autizmu 2014.

Korisnička ocjena:  / 12


     Kako već tradicija nalaže, Svjetski dan svijesti o autizmu obilježava se u Zagrebu na jednom od velikih gradskih trgova, ove godine ponovno na Trgu bana J. Jelačića. Obilježavanje su organizirali: Udruga za autizam Hrvatske i udruge članice iz Zagreba. Program za odrasle osobe s autizmom svake godine trudi se u što većem broju sudjelovati na ovom događanju. Veselimo se međusobnom druženju, druženju s roditeljima, studentima, a posebno sa zainteresiranim prolaznicima. A dragi su nam i hamburgeri s kojima nas svake godine počasti McDonalds, na čemu im posebno zahvaljujemo. U velikoj kartonskoj kući koja simbolizira novu školu na Oporovcu čiju izgradnju dugo čekamo, skupljali smo donacije puzzli, kojih nikad nemamo dovoljno. Udruga Kišni čovjek pripremila je i male transparente kojima smo ukazivali što je potrebno djeci i učenicima s autizmom kako bi njihova integracija bila uspješnija. I sa malim kašnjenjem, naš cijenjeni gradonačelnik pustio je balone koji su poletjeli u nebo svjedočiti koliko nas puno ima u Hrvatskoj. 
Slike u nastavku... 

Opširnije:Svjetski dan svjesnosti o autizmu 2014.

KOLO PRIJATELJSTVA – UPOZNAJTE NAS! - Jelkovec

Korisnička ocjena:  / 25


Povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, životna zajednica Centra za autizam u partnerstvu u suradnji s: Knjižnicom Jelkovec, OŠ Jelkovec, Iskrom - Centrom za edukaciju i savjetovanje i Centrom edukacije i rehabilitacije u zajednici (CERZ) iz Zagreba, obilježili su Dan autizma prigodnim svečanim programom dva dana ranije, 31. ožujka 2014. godine s početkom u 18 sati pod geslom „Kolo prijateljstva – Upoznajte nas!“.

Program slijedećeg sadržaja održao se u multimedijalnoj dvorani Knjižnice Jelkovec:

Opširnije:KOLO PRIJATELJSTVA – UPOZNAJTE NAS! - Jelkovec

COVID-19 POTRES

Podrška stručnjaka svim našim učenicima, njihovim roditeljima i članovima obitelji

+385 99 7826 519 (PONEDJELJAK, SRIJEDA, PETAK 10.00-12.00 sati) +385 92 3938 821 (UTORAK, ČETVRTAK 16.00-17.00 sati)

 

4212180
DanasDanas740
JučerJučer3453
Ovaj mjesecOvaj mjesec4193
Najviše 05-11-2020 : 6979
3Dot231Dot220Dot225
Logirani Korisnici 0
Gosti 29