Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

INA – prijatelj osoba s autizmom

Korisnička ocjena:  / 18

10. travnja bila je još jedna u nizu akcija povodom obilježavanja Svjetskog dana svijesti o autizmu u kojoj smo u Podružnici smještaja i zdravstvene skrbi osoba s autizmom ugostili djelatnike INA-e, koji su se volonterskim radom pridružili našim korisnicima, roditeljima te zaposlenicima Centra u pripremi vrtnih gredica za sadnju.

''Sve smo bliže proljeću. I ne toliko mi njemu koliko ono nama. Da proljeće ne dolazi samo, nikad mi ne bismo stigli do njega.'', rekao je jedan pjesnik i... pogriješio. Tog je dana proljeće došlo u srcima naših gostiju, širilo se osmjesima djelatnika ispunivši mirisnim zadovoljstvom roditelje i njihovu djecu. I kad su gosti otišli, proljeće je i dalje ostalo lepršati zraku, a njihovi darovi sladiti korisnike.

Opširnije:INA – prijatelj osoba s autizmom

Centar za autizam i INA obilježili Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Korisnička ocjena:  / 22

U suradnji s Centrom za autizam INA od 30. ožujka nizom aktivnosti obilježava Svjetski dan svjesnosti o autizmu kako bi podigla razinu informiranosti i pomogla Centru u provođenju njihovih aktivnosti.
Ispred svoje zgrade na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10 INA je postavila zastavu kojom širi svijest o autizmu, a od 31. ožujka do 3. travnja na odabranim benzinskim postajama, i to u gradovima gdje nema udruga koje se bave ovim poremećajem, dijeli informativne letke. U njima su navedene osnovne informacije o prepoznavanju i mogućnostima tretmana, a dijele se na benzinskim postajama Beli Manastir-Osječka, Županja-Braće Radić, Slavonski Brod-Svačićeva, Garešnica, Gospić-Budačka, Ogulin, Umag-obala, Knin-grad, Imotski-magistrala i Metković-Krvavac.

Nadalje, u sklopu projekta INA – Prijatelj osoba s autizmom, 31. ožujka i 1. travnja za Inine zaposlenike u središnjici organizirana je donacijska izložba umjetničkih djela. Inina suradnja s Centrom za autizam se nastavlja te će članovi INA Kluba volontera 10. travnja 2015. sudjelovati u uređenje okoliša u Centru za autizam, kako bi korisnicima Centra osigurali još ljepše i ugodnije okruženje u kojem provode vrijeme.

Opširnije:Centar za autizam i INA obilježili Svjetski dan svjesnosti o autizmu

3887193
DanasDanas3067
JučerJučer6176
Ovaj mjesecOvaj mjesec27482
Najviše 03-22-2020 : 6840
18Dot232Dot188Dot251
Logirani Korisnici 0
Gosti 46