Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

OBAVIJEST AUTORIMA I SURADNICIMA

Korisnička ocjena:  / 0

Poštovane kolegice i kolege, roditelji, odgojitelji, učitelji i svi koji provodite odgojno-obrazovni i rehabilitacijski rad s djecom, mladima i odraslim osobama s poremećajem iz spektra autizma, kao i njihovim vršnjacima u različitim profesionalnim sredinama, pozivamo vas da svojim stručnim radovima doprinesete unaprjeđenju i prikazu dobre prakse objavljivanjem u ovogodišnjem broju časopisa „Autizam“ .

Također, kao i do sada, pozivamo roditelje djece s poremećajem iz spektra autizma da obogate časopis svojim prilozima - iskustvima iz svakodnevnoga života, novim saznanjima, i sl.

Neki od vas sigurno već imaju rad spreman za objavljivanje, a za one koji to žele ovo je vrijeme za početak pisanja. Sve potrebne informacije o propozicijama i formatu priloga dostupne su na mrežnima stranicama časopisa.

 

Svoje radove pošaljite nam do 1. svibnja 2019. isključivo na elektroničku adresu časopisa casopis@autizam.hr.

 

                                               UREDNIŠTVO ČASOPISA „AUTIZAM“

3115911
DanasDanas5874
JučerJučer6378
Ovaj mjesecOvaj mjesec99086
Najviše 11-08-2019 : 6572
3Dot226Dot254Dot115
Logirani Korisnici 0
Gosti 75